Kök på GastelyckanMåndagar är vi i ett stort fint kök på Gastelyckan. Under förmiddagen lagar vi vår gemensamma lunch som vi äter tillsammans.  Under eftermiddagen bakar vi kakor till caféet och innan vi går hem fikar vi på de nybakade kakorna. 


För att komma till köket tar du buss 5 mot Råbylund och hoppar av på Skiffervägen. Sedan går du en liten bit till Glimmervägen 6, snett emot Scandic Hotel.       Hantverksbutik VärpingeTisdagar och onsdagar är det öppet i den mysiga butiken på Värpinge. Vi gjuter ljus och tvål som vi säljer och vi säljer det vi gjuter i betong på Linero.

Vi säljer även andra hantverkares saker. För att komma till butiken tar du buss 2 mot Värpinge och hoppar av på Ernst Wigforss Gata. Sedan går du in på lilla torget med lekplatsen bakom Coop.


                

Café på LineroTorsdagar och fredagar är vi i en luftig och fin lokal på Linero. Vi har ett café där vi säljer kakorna från köket och där vi serverar och står i kassan. Vi kan också gjuta i betong och snickra. Du kan även ta med kläder som behöver lagas.


För att komma till caféet tar du buss 3 mot Linero och hoppar av på Linero Torg. Sedan går du upp på parkeringen mellan pizzarian och apoteket.Om oss

Vi som jobbar på Nya Möjligheter heter Agneta och Norman. 


Det är viktigt för oss att Du utvecklas samtidigt som du har roligt. Vi håller på med skapande i många olika former. Vi gjuter ljus och tvål. Vi lagar lunch och bakar kakor. 


Det är väldigt lugnt hos oss och vi är aldrig så många åt gången.